vegas_movie_studio_16_versies_web
Nieuws

Heb jij de nieuwe VEGAS Movie Studio Pro 18 al gezien?

Vegas movie studio

Een erg leuk pakket om mee te beginnen met videobewerken. Naast dat het ook goed betaalbaar is, kan je er ook nog eens veel mee. Als je een degelijk software pakket zoekt waar je ook als beginner goed mee overweg kunt wat betreft functionaliteiten en gebruikersgemak dan zou ik deze zeker eens bekijken.

 

Eenvoudig krachtig films maken


 

  1. Importeer video en digitale foto’s van je smartphone, tablet of videocamera.
  2. Sleep je videoclips en digitale foto’s direct op de tijdlijn voor snelle bewerking.
  3. Pimp je verhaal op met titels, video-effecten, muziek, scrollende aftitelingen en nog meer.
  4. Deel je video’s met familie en vrienden op YouTube, Facebook en Vimeo.

 

360°-videobewerking

Je kunt eenvoudig dual-fisheye-beelden samenvoegen, een preview van uw video bekijken in 360° en rechtstreeks naar YouTube exporteren. Nog niet zo bekent met 360 graden video’s?

Er zijn vele leuke website waar je een kijkje kan nemen in deze wereld. Wil je zelf 360 graden video’s gaan maken dan heb je een speciale camera nodig.

We hebben een aantal 360 camera’s onder de 150 euro voor je op een rij gezet.

 

Vegas movie studio pro 18

 

Leg vast wat belangrijk voor je is, en vertel je verhaal. Movie Studio biedt een soepele bewerkings ervaring met een krachtige video-engine, creatieve effecten en een intuïtieve interface – professionele videoproductie voor iedereen.

Eenvoud is het sleutelwoord in Movie Studio: van het importeren van je media met eenvoudig slepen en neerzetten tot het gebruik van de meest geavanceerde functies.

Ongeacht je vaardigheden of kennis, het bewerken van je video’s moet altijd intuïtief en leuk zijn. Gebruik de automatische workflows, of verken de oneindige creatieve mogelijkheden.

De krachtige Infusion Engine versnelt je proces: dankzij de ongelooflijk snelle import- en exporttijden kun je meteen in de soepele bewerkingsworkflow duiken: bewerk sneller en neem de volledige controle over je opnamen.

Importeer eenvoudig media die op een willekeurig apparaat is opgenomen met slepen en neerzetten. Verken handige sjablonen voor vele gebruikssituaties en vind alle functies die je je maar kunt wensen in een elegante, uniforme workflow.

Van het produceren van je eigen soundtrack en het gebruiken van 2D- of zelfs 3D-animaties tot het afwerken met geïntegreerde kleurcorrecties, Movie Studio biedt je alles om je verhaal op de meest krachtige manier te vertellen – deel het met je familie, je vrienden of de hele wereld.