videobewerking software studio werkplek
Kadotip
1

Handige boeken over video bewerking

videobewerking software studio werkplek

Een goed boek over Videobewerking

Lekker verder lezen en je professionaliseren met een goed boek over videobewerking.

Zet het op je verlanglijstje of geef het kado aan iemand. Bekijk ook zeker deze tip als je nog geen videobewerking programma hebt waarmee je aan de slag wilt gaan.

Hierbij een lijst van goede videobewerking software programma’s om lekker aan de slag te gaan met videobewerken. Er zijn ook wel gratis videobewerking programma’s op internet te vinden, maar wil je toch een stapje verder gaan en gemakkelijker kunnen videobewerken, online support hebben hebben we ook een paar videobewerking programma’s die je kunt kopen.

Een boek over filmen met je smartphone

De beste camera is de camera die je altijd bij je hebt – en dat is steeds vaker een smartphone. Het is dan ook geen wonder dat het overgrote deel van de 10 miljard foto’s die dagelijks op internet gedeeld worden, zijn gemaakt met een mobieltje. Deze handzame camera past in een broekzak en we nemen hem overal mee naartoe. Bovendien is de beeldkwaliteit de laatste jaren enorm toegenomen, evenals de mogelijkheden – zoals 4k video en 360 graden-panorama’s.

videobewerkingtips-kadotip-videobewerking-boeken-2

Filmen met je spiegelreflex camera?

Het boek dat hierover gaat hanteert een creatieve aanpak en behandelt de belangrijke elementen van objectieven, geluid, verlichting, montage, planning en presentatie om tot succesvolle videoproducties te komen. Ook de nieuwste technieken, zoals filmen in 3D, blijven niet onbesproken.

Werken met analoge video is net even anders

De Seniorengids Videobewerking beschrijft zaken die u direct in praktijk kunt brengen. Betaalbare spullen, begrijpelijke software, duidelijke instructies en als beloning een presentabel eindproduct. In dit boek wordt gewerkt met analoge video, eenvoudigweg omdat de meeste mensen nog analoge apparatuur gebruiken. Het pakket hard- en software dat daarbij gebruikt wordt, is STUDIO DC10plus van Pinnacle Systems.

videobewerkingtips-kadotip-videobewerking-boeken-3

Hieronder je leeslijst


Andere leuke blogberichten