Video bewerking tips

Gratis videobewerking tips

videobewerking software studio werkplek
Kadotip

De beste 3 videobewerking software pakketten om te kopen

Videobewerking software die je kunt kopen

De feestdagen komen er aan, niets leuker om cadeautjes te kopen (of te krijgen natuurlijk). In onze top 10 kerstkado tips komen leuke kado’s voorbij die te maken hebben met videobewerken, omzetten van VHS beelden naar DVD of computer en leuke gadgets om videobewerken nog professioneler en gemakkelijker te maken

Hierbij een lijst van goede videobewerking software programma’s om lekker aan de slag te gaan met videobewerken. Er zijn ook wel gratis videobewerking programma’s op internet te vinden, maar wil je toch een stapje verder gaan en gemakkelijker kunnen videobewerken, online support hebben hebben we ook een paar videobewerking programma’s die je kunt kopen.

1. Pinnacle Studio 20 Ultimate

Ga direct goed en professioneel aan de slag met Pinnacle Studios met onder andere de volgende nieuwe en verbeterde onderdelen:

  • Stop Motion-animatie
  • 360° Video bewerken
  • Opnamen van meerdere camera’s bewerken
  • 2000+ effecten, overgangen en sjablonen
  • Bewerken op een onbeperkt aantal tracks in HD, 3D en 4K
  • Inclusief GRATIS training!

Leer hoe u alles uit uw videobewerkings software haalt met een 21 dagen geldig onbeperkt toegangsbewijs tot StudioBacklot.tv, met geheel nieuwe Pinnacle Studio 20-content, grote hoeveelheden ander trainingsmateriaal en een van royalty’s gevrijwaarde bibliotheekcollectie.

2. Magix Video deluxe

Ideaal voor beginners: dankzij eenvoudige bediening en vele sjablonen maakt u in een handomdraai uw eerste videoprojecten. Ontdek onder meer het automatisch beeld op elkaar afstemmen, nieuwe video-effecten en uitgebreide 360°-editing. De Video deluxe productfamilie biedt beginners en gevorderden unieke functies en intuïtieve gereedschappen voor videomontage tot in de kleinste details: begin als video-nieuweling met de eenvoudige Storyboard-modus en de automatische optimalisaties, of bewerk uw video’s met wat meer ervaring in de Tijdlijnmodus zeer nauwkeurig op maximaal 99 sporen.

3. MAGIX Fastcut 2

Wil je even niet uitgebreid gaan video editen dan kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld Magix Fastcut 2. Deze tool gaat razendsnel voor je editen en met afwisselende sjablonen en leuke muziek is je video klaar voordat je het weet. Fastcut maakt uit jouw grote hoeveelheid videomateriaal korte video’s vol actie. Vliegensvlug. Deel het met vrienden en familie. Maak een film van je beste opnames van je videocamera’s, smartphones of tablets en verras je vrienden en familie. Met afwisselende sjablonen, inclusief muziek, worden je clips automatisch op de maat gemonteerd.

AUTOMATISCHE VIDEOMONTAGE IN SLECHTS EEN PAAR SECONDEN

Hieronder je  kadotip #1

[bonus] Video editen met YouTube

Het is ook mogelijk om een video te uploaden naar YouTube en daar eenvoudige bewerkingen op uit te voeren.

TIP: Lees hier hoe je kunt videobewerken met Youtube

Gebruik je al een andere gratis videobewerkingsprogramma? Laat het weten!

Ook leuk om te lezen