videobewerken-software-computer
Kadotip
2

Beste 3 videobewerking pakketten om te kopen

Videobewerking software die je kunt kopen

Wil je niet online via Youtube je video’s bewerken maar dit doen op je computer dan zijn er een aantal goede video bewerkings programma’s te koop. Er zijn ook wel gratis videobewerking programma’s op internet te vinden, maar wil je toch een stapje verder gaan en gemakkelijker kunnen videobewerken, online support hebben dan zijn dit de beste 3 videobewerking programma’s die je kunt kopen.

 

1. Pinnacle Studio 20 Ultimate

Ga direct goed en professioneel aan de slag met Pinnacle Studios met onder andere de volgende nieuwe en verbeterde onderdelen:

  • Stop Motion-animatie
  • 360° Video bewerken
  • Opnamen van meerdere camera’s bewerken
  • 2000+ effecten, overgangen en sjablonen
  • Bewerken op een onbeperkt aantal tracks in HD, 3D en 4K
  • Inclusief GRATIS training!

 

 

Leer hoe u alles uit uw videobewerkings software haalt met een 21 dagen geldig onbeperkt toegangsbewijs tot StudioBacklot.tv, met geheel nieuwe Pinnacle Studio 20-content, grote hoeveelheden ander trainingsmateriaal en een van royalty’s gevrijwaarde bibliotheekcollectie.

 

 


2. Magix Video deluxe 2023

Ideaal voor beginners: dankzij eenvoudige bediening en vele sjablonen maakt u in een handomdraai uw eerste videoprojecten. Ontdek onder meer het automatisch beeld op elkaar afstemmen, nieuwe video-effecten en uitgebreide 360°-editing. De Video deluxe productfamilie biedt beginners en gevorderden unieke functies en intuïtieve gereedschappen voor videomontage tot in de kleinste details: begin als video-nieuweling met de eenvoudige Storyboard-modus en de automatische optimalisaties, of bewerk uw video’s met wat meer ervaring in de Tijdlijnmodus zeer nauwkeurig op maximaal 99 sporen.

Dus of het nu snel gefilmd is met een mobiele telefoon of professioneel gefilmd, je maakt in een paar minuten van al je opnamen adembenemende films van de hoogste kwaliteit.

Handig – Voeg MAGIX Video deluxe 2023 toe aan je winkelmandje

 

 


3. MAGIX Fastcut 2

Wil je even niet uitgebreid gaan video editen dan kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld Magix Fastcut 2. Deze tool gaat razendsnel voor je editen en met afwisselende sjablonen en leuke muziek is je video klaar voordat je het weet. Fastcut maakt uit jouw grote hoeveelheid videomateriaal korte video’s vol actie. Vliegensvlug. Deel het met vrienden en familie. Maak een film van je beste opnames van je videocamera’s, smartphones of tablets en verras je vrienden en familie. Met afwisselende sjablonen, inclusief muziek, worden je clips automatisch op de maat gemonteerd.

 


 

Bonus

Wil je ook muziek editen om dit onder je video’s te plaatsen, kijk dan eens naar het gratis MUSIC MAKER 2023


2 thoughts on “Beste 3 videobewerking pakketten om te kopen

Comments are closed.