beste-windows-videobewerking-programmas-van-2021
Featured

De Beste Nederlandstalige videobewerking programma’s voor Windows

Deze keer kijken we vooral naar Nederlandstalige software om te video bewerken op Windows computers. Er zijn ook programma’s die op zowel Windows of Apple werken.

 

1. Magix Fastcut 2 Nederlandstalig voor Windows

Met de veelzijdige sjablonen en krachtige tools van MAGIX Fastcut 2 zet je opnames van je videocamera, smartphone of tablet om in video’s vol actie, geheel naar jouw smaak.Elk sjabloon bevat een meeslepend nummer, perfect passend bij iedere stemming: vol met adrenaline, lekker ontspannen of gewoon vrolijk. Je clips worden automatisch op de maat van de muziek gemonteerd.

 

Bekijk product

 

Functionaliteiten

Met een paar keer klikken kun je bewogen beelden stabiliseren of de uitlijning corrigeren. Ook ongewenste visoog effecten kun je heel eenvoudig verwijderen.

Fastcut gebruikt daarnaast de bestanden van je GoPro actioncam voor het monteren van 4K­ & HD­ opnames, waardoor je een schokvrije videobewerking van je opnames krijgt.

Door de automatische videomontage voor al je opnames maak je snel en gemakkelijk je bewerkte video. De handige templates waarmee je dynamische video’s maakt zijn in verschillende lengtes te kiezen. Ook inclusief muziek waardoor je je video professioneel kunt afronden.

Met goede functionaliteiten zoals beeldstabilisatie en vervormingscorrectie laat je elk beeld er optimaal en goed uitzien. Heb je wat storende geluiden of ruis op je audio dan bevat het goede audiofilters voor het verwijderen van storende geluiden.

Met exporteer mogelijkheden voor tv, mobiel of online maakt deze software het compleet en kan je al je vakantievideo’s of andere video’s in een handomdraai bewerken en professioneel uit laten zien.

 

2. Pinnacle Studio Standaard

Verken de mogelijkheden van geavanceerde videobewerking programma met Pinnacle Studio. Combineer foto’s en video’s op de tijdlijn met meerdere tracks en pas effecten met de precisie van keyframes aan.

Maak aangepaste titels en bewegingen in de verbeterde Titel-editor en verken de honderden filters en effecten waarmee u echt opvallende video’s kunt maken.

 

Bekijk product

 

Functionaliteiten

Breng eenvoudig bewerkingen aan, corrigeer oneffenheden en zet uw creativiteit voor het voetlicht met tools voor stop beweging-animatie, selectieve kleur, schermopnamen en multicamerabewerking.

Wanneer je klaar bent is het gemakkelijk om je video online delen, exporteren naar een populaire bestandsindeling of op schijf te branden met eigen menu’s.

 

3. Video Deluxe Plus

Dit is goed bruikbare videobewerking programma als het gaat om hoogwaardige videobewerking met een breed scala aan functies. Video’s kunnen worden bewerkt en gepresenteerd in 8K UltraHD.

Het ondersteunt de drie toonaangevende fabrikanten van grafische kaarten Intel, NVIDIA en AMD, met een probleemloze weergave, zelfs van projecten met hoge resolutie tot 8K, zonder tijdrovende previewen of het maken van proxy-bestanden.

 

Bekijk product

 

Met maximaal 1500 effecten, overgangen, titels en sjablonen kun je ruwe beelden omzetten in verbluffende films die nu ook beschikbaar zijn in 8K UltraHD.

Gedetailleerde kleurcorrectie, automatisch beeld op elkaar afstemmen, filters voor filmlooks – MultiCam-editing (voor 2 tot 4 camera’s).

En met uitvoer naar dvd, Blu-ray Disc, YouTube, Vimeo en als bestand maak je je video helemaal compleet.